Splošni pogoji

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja spletne strani in spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS). Lastnik in upravljalec spletne strani www.osebni-razvoj.si  (v nadaljevanju “spletna stran”) in spletne trgovine (v nadaljevanju “trgovina”) je podjetje Admissa, Anita Gomezel s.p, s sedežem podjetja: Križ 199, 6210 Sežana. (v nadaljevanju “podjetje” in “ponudnik”).

Podjetje je vpisano v sodni register okrožnega sodišča v Kopru. Matična številka: 6041191000. Podjetje ni zavezanec za plačilo DDV.

Splošni pogoji urejajo odnos med podjetjem in kupci ter uporabniki spletne strani. Kupec je s splošnimi pogoji uporabe seznanjen ob oddaji naročila. Z nakupom potrdi seznanjenost z njimi. Vprašanja glede naših pogojev poslovanja nam lahko posredujete na: anita@osebni-razvoj.si.

Naročila/Prijave

Nakup lahko na spletni strani opravite preko prijave oz. registracije. Posamezne dogodke (izdelke) z izbiro gumba “V KOŠARICO” kupec doda v košarico. Količina izdelkov v košarici je prikazana na vrhu strani s številko v oklepaju. Ko je izdelek uspešno dodan v košarico se na gumbu “V KOŠARICO” dodatno izriše potrditvena kljukica, pod gumbom pa se pojavi napis: “Prikaži košarico”. S klikom na ta napis ali na napis “Košarica” ali na ikono se kupcu prikaže vsebina košarice. V košarici so na stopnji 1 (Pregled) prikazani vsi izbrani izdelki, količina, ki se lahko poljubno spreminja ter cena. S klikom na gumb: “NA BLAGAJNO” se kupec premakne na drugo stopnjo nakupa (Podatki in plačilo). Na vseh stopnjah oddaje naročila je kupcu z infografiko v zgornjem desnem robu strani prikazano na kateri stopnji oddaje naročila se nahaja.

Na stopnji 2 (Podatki in plačilo) kupec izpolni podatke o plačniku in naslovu dostave ter izbere način plačila. Na desni strani je viden povzetek naročila.  Na tej točki se lahko kupec z uporabo možnosti “nazaj” vrne na prvi korak naročila in ponovno ureja izdelke v košarici. Kupec izbere način plačila. Izbira lahko med možnostjo neposredne bančne transakcije in storitve Paypal, ki je mogoča samo pri nakupu predposnetih online tečajev. Ko kupec preveri vnesene podatke in označi, da je prebral in se strinja s pogoji poslovanja spletne strani lahko s klikom na gumb “ODDAJ NAROČILO” odda naročilo in s tem zaključi postopek nakupa na strani. Pri izbiri možnosti plačila prek neposredne bančne transkacije se status naročila premakne na zadnjo stopnjo 3 (Zaključek), kjer je obveščen o uspešnosti oddaje naročila. Pri izbiri možnosti plačila prek Paypala je kupec preusmerjen na ponudnikovo spletno stran, kjer izvede plačilo. Po tem, pa ponovno na stran podjetja, kjer je na stopnji 3 obveščen o uspešnosti oddaje naročila. Na stopnji 3 (Zaključek) je kupec je obveščen o tem, da je bilo naročilo sprejeto v obdelavo. Kupec na svoj naveden e-poštni naslov prejme sporočilo s povzetkom naročila ter potrditvijo prejetja naročila v obdelavo. V primeru plačila prek neposredne bančne transakcije, pa še podatke potrebne za bančno nakazilo na račun podjetja ter podatek o trajanju obveznosti za plačilo.

 

Naročilo oz. prijava na tečaj zagotavlja prosto mesto na dogodku še tri dni od oddaje naročila v katerem je udeleženec povabljen, da poravna prijavnino in si s tem zagotovi mesto dokončno. V kolikor tega ne stori se ne obravnava kot resen naročnik in se mesto preda nazaj v bazo prostih mest.

 

Čas obdelave in dostop do vplačanih online tečajev

Vaše naročilo oz. rezervacija mesta na dogodku je po plačani prijavnini zabeležena in vas uvrsti na seznam sodelujočih. Vse ostale informacije o dogodku prejmete v tednu pred tečajem na svoj email naslov oddan ob prijavi in služi kot opomnik na dogodek.

V primeru naročila online tečaja se vam dostop odobri v roku 24 ur od prejema vašega plačila, v kolikor izberete plačilo preko UPN obrazca. Pri plačilu preko PayPala se vam dostop pošlje neposredno ob izvedeni transakciji avtomatsko.

 

Načini plačila

Na spletni strani omogočamo naslednje načine plačila:

– neposredna bančna transakcija (UPN obrazec)

– plačilo preko sistema PayPal, ki je omogočeno zgolj pri plačilih online tečajev.

Podatke potrebne za plačilo vam sporočimo preko e-poštnega sporočila.

 

Možnost odstopa od prijave

Za prijave na dogodke v živo je možnost odjave do 5 dni pred izvedbo dogodka. V tem primeru se vam vplačana prijavnina lahko prenese na drugi želen datum in vam ne zapade. V primeru, da se od delavnice ne odjavite, a se je ne udeležite, vam vplačana prijavnina zapade, saj se s tem nekomu drugemu odvzeli možnost udeležbe.

Pri nakupu online tečajev po tem, ko ste izdelek že prevzeli in ga uporabili, možnosti odstopa od nakupa ni.

 

Cene in ažurnost podatkov

Vse cene so v EUR in so končne, saj nismo davčni zavezanec. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Popusti se ne seštevajo. Veljavna je cena, ki je objavljena v trenutku oddaje in zaključka naročila.

Podjetje si pridžuje pravico do spremembe pogojev poslovanja, zato jih je kupec dolžan prebrati pred samim nakupom in označiti, da se z njimi strinja.

 

Koda za popust

Koda za popust oziroma promocijska koda je sklop znakov/beseda, ki ob uporabi  prinaša različne ugodnosti pri nakupu. Koda prinaša odstotke popusta pri določenem izdelku.  Nekatere kode so časovno omejene, druge stalne (ali je koda časovno omejena je jasno navedeno, kot tudi čas, do katerega velja). V primeru kode, ki  je časovno omejena, se le ta mora izkoristiti v omejenem določenem roku, sicer je neveljavna.

Uporaba kode: Kodo se vpiše pri postopku naročila v za to predvideno mesto, zavedeno z imenom “koda za popust”. Sistem kodo obravnava sam in zniža ceno za popust, ki jo prinaša.

 

Pritožbe in spori

Podjetje spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in si prizadeva za zagotavljanje učinkovitega obravnavanja pritožb. V primeru težav nam pišite na: anita@osebni-razvoj.si. Pritožbo bomo obravnavali zaupno in vam v najkrajšem času odgovorili. Prizadevamo si, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

V skladu s pravnimi normami Podjetje Admissa, Anita Gomezel s.p ne priznava nobenega ponudnika izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniških sporov, ki bi ga stranka lahko sprožila v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

 

Avtorske pravice

Vsi zapisi na spletni strani so last podjetja Admissa, Anita Gomezel s.p in se smejo deliti le z navedno avtorja. Zaživi Sebe® je zaščitena  blagovna znamka, registrirana na Uradu Republike Slovenije za Intelektualno lastnino dne 26.10.2015.  Vsako neavtorizirano uporabljanje blagovne znamke ni dovoljeno.

 

Splošni podatki podjetja

Uradno polno ime: Admissa, Izobraževanje in Svetovanje, Anita Gomezel s.p.
Naslov podjetja: Križ 199, 6210 Sežana
Davčna številka: 93404000
Matična številka: 6041191000

Datum ustanovitve: 14.10.2011

Transakcijski račun: SI56 6100 0001 0693 724 (Delavska Hranilnica)
SWIFT (BIC): HDELSI22