E-vodnik

E-vodnik osebnega razvoja je skupek petih emailov z vajami za osebno rast, kjer te vodim k postopnem spoznavanju sebe in notranjem opolnomo─Źenju. ­čÖé

 

  1. korak za─Źnemo z vodeno vajo 200 ┼żelja, ki se vije skozi vseh 5 naslednjih, saj v vsakem emailu podam korak naprej do tega, da napi┼íe┼í vse svoje ┼żelje in iz njih spozna┼í do 10 glavnih potreb, ki trenutno vodijo tvoje ┼żelje in ob─Źutke manjka (ki se manifestirajo v ┼żelje).
  2. korak te obogati za vajo “pot do sebe”, ki ti bo pomagalo preusmerjati fokus iz glave v srce in spoznavati svoje ob─Źutke v vsakdanjem ┼żivljenju.
  3. korak te popelje v vajo “osvobajanje ujetosti” ki vam pomaga sprocesirati nakopi─Źeno energijo mo─Źnih ─Źustev skozi izra┼żanje na nenasilen na─Źin do drugih, a obenem u─Źinkovit za vas. Po vaji la┼żje ponovno najdete notranji mir.
  4. korak ti poda orodje, kako drugim povedati kaj ─Źutite in kaj potrebujete (kar ste spoznali skozi ostale korake do tu) na na─Źin, na katerega je najve─Ź mo┼żnosti, da vas sli┼íijo in ne napadajo/se branijo.
  5. korak pa vam pomaga, da la┼żje razumete zakaj je pomembno prevzemanje odgovornosti zase (da je to v bistvu ja─Źanje notranje mo─Źi) ter vajo za ja─Źanje zavedanje sebe v vsakdanjem ┼żivljenju.

 

Vzemi si 15 dni za potovanje vase s preizku┼íenimi vajami, ki so bile tudi moji za─Źetki na poti do stika s sabo in ┼żivljenja iz Sebe.

 

Nih─Źe ne more za┼żiveti tebe, namesto tebe. ­čśë

 

Untitled*