E-vodnik

E-vodnik osebnega razvoja je skupek petih emailov z vajami za osebno rast, kjer te vodim k postopnem spoznavanju sebe in notranjem opolnomočenju. 🙂

 

  1. korak začnemo z vodeno vajo 200 želja, ki se vije skozi vseh 5 naslednjih, saj v vsakem emailu podam korak naprej do tega, da napišeš vse svoje želje in iz njih spoznaš do 10 glavnih potreb, ki trenutno vodijo tvoje želje in občutke manjka (ki se manifestirajo v želje).
  2. korak te obogati za vajo “pot do sebe”, ki ti bo pomagalo preusmerjati fokus iz glave v srce in spoznavati svoje občutke v vsakdanjem življenju.
  3. korak te popelje v vajo “osvobajanje ujetosti” ki vam pomaga sprocesirati nakopičeno energijo močnih čustev skozi izražanje na nenasilen način do drugih, a obenem učinkovit za vas. Po vaji lažje ponovno najdete notranji mir.
  4. korak ti poda orodje, kako drugim povedati kaj čutite in kaj potrebujete (kar ste spoznali skozi ostale korake do tu) na način, na katerega je največ možnosti, da vas slišijo in ne napadajo/se branijo.
  5. korak pa vam pomaga, da lažje razumete zakaj je pomembno prevzemanje odgovornosti zase (da je to v bistvu jačanje notranje moči) ter vajo za jačanje zavedanje sebe v vsakdanjem življenju.

 

Vzemi si 15 dni za potovanje vase s preizkušenimi vajami, ki so bile tudi moji začetki na poti do stika s sabo in življenja iz Sebe.

 

Nihče ne more zaživeti tebe, namesto tebe. 😉

 

Untitled*