Tečaj Premagaj svoj strah

Online tečaj »Premagaj svoj strah« je v celoti vnaprej posnet tečaj, kjer te vodim skozi preizkušeno terapevtsko tehniko, da v 7-ih korakih presežeš svoj strah in se vrneš nazaj v svoj potencial varnosti in zaupanja v sebi.

Strah je tako čustvo, da nas preplavi in vzame moč, zato se je sam pogosto težko izmotati iz njega, sploh ko ga je zakoreninjenega veliko že iz otroštva. Kot terapevtka sem skozi ta pristop pomagala preseči strah in druge omejujoče vzorce že mnogim ter jih tudi sama presegla res veliko, zato vem, da deluje.

Ker skozi individualne terapije ne zmorem pomagati toliko ljudem, kot bi si želela,  sem se odločila eno od tehnik, katero v terapijah pogosto uporabljam, posneti kot voden online tečaj, skozi katerega te kar iz domače varnega okolja vodim, da presežeš svoje strahove ter ostale omejitve. Tako postane to orodje lažje dostopno večim ljudem. Več pa v videu spodaj:

 

 

Online tečaj je sestavljen iz:

teoretskega  dela:

 • kaj strah sploh je,
 • zakaj ga je težko preseči,
 • kako se vrtijo začarani krogi, v katerih se pogosto znajdemo,
 • zakaj tehnika deluje
 • zakaj je pomembno, da se potem, ko presežemo čustva, znamo vrniti tudi nazaj v svoj potencial.
 • kako se povezovati s svojim potencialom varnosti v sebi
 • kako napredek iz tehnike najažje prenašati v vsakdanje življenje.

In praktičnega dela:

 • 7 korakov preseganja strahu skozi aktivno vodeno terapevtsko tehniko, kjer vas peljem od spoznavanja strahu, do soočanja z njim, preseganja in povezovanja z varnostjo na drugi strani.

 

Pristop deluje tudi za vsa ostala čustva (jeza, krivda, sram), kot tudi za preseganje nekonstruktivih vzorcev ter vlog pobranih iz okolja, ki nam ne služijo. Skozi online tečaj se torej naučiš orodja, kako presegati čustva in ideje uma ter kako najti ponovno pot nazaj s tistim delom sebe, ki je ok in je vedno bil.

 

Največjo prednost tečaja vidim v tem, da dobiš do njega trajen dostop in se preko njegove večkratne uporabe naučiš tudi učinkovitega orodja za samopomoč na psihološki ravni.  Je pristop, ki ga imaš vedno na voljo, da ti pomaga iz začaranih krogov in postopno gradi notranjo varnost, stik in zaupanje vase.

 

Kot bi imel/a online terapevta doma, ki te pripelje skozi čustva nazaj v globlji stik s sabo takrat, ko to najbolj potrebuješ.

 

V kolikor se ti kje zatakne, imaš v tečaju tudi dodatne tehnike za pomoč ter prav tako možnost vključitve v FB podporno skupino.

Do 19.10.2023  je na tečaj popust v višini 20%, kar pomeni, da je neomejen in trajen dostop do tečaja omogočen za 60 eur (namesto 75).

KODA ZA POPUST: brezstrahu.

 

🙂

 

      Kako poteka postopek naročila:

  • Kliknete desno vijolično košarico in opravite spletni nakup. Če imate kodo za popust, jo vpišete vmes v bel okvirček, ki se bo v procesu naročila pojavil.
  • Po naročilu in plačilu vam odobrim dostop do online tečaja, za katerega dobite dostopne podatke na vaš email. Preko teh podatkov vstopite v program, ki je v celoti vnaprej posnet in greste v svojem ritmu po korakih skozenj. Najprej poslušate video vsebine it teoretičnega ozadja, da boste lažje razumeli, kaj se z vami dogaja, zatem pa v avdio del, kjer vas vodim skozi vajo. V kolikor bi potrebovali podporo, se z vprašanji lahko javite v zaprti podporni FB skupini (v kolikor nimate FB, pa preko emaila).
  • Ko greste skozi program, vam ta ostane in se preko istih dostopnih podatkov lahko vanj prijavite kadarkoli potrebujete pomoč, kadarkoli ste sami s sabo v težki situaciji (ne potrebujete nikamor hoditi, niti čakati ničesar).
  • Ko predelate z njim vse strahove, se lahko po istem pristopu lotite drugih čustvenih stanj (jeza, krivda, sram, gnus itd.) ali vzorcev (sem manjvreden/a, nepomemben/a itd.) ali nekonstruktivnih vlog (vlog rešitelja/ice, žrtve, vedno močne/ga itd) in obenem jačate svojo samozavest, ki se gradi s tem, da smo sposobni “upravljati” s svojim notranjim svetom. 🙂

 

 

Prebijmo led skupaj- ali, kako vas lahko še bolj podprem?

Odločila sem se, da vas poskusim še bolj podpreti na poti preseganja strahu, zato sem dodatno organizirala 2 urno ZOOM srečanje za vse, ki ste zakupili tečaj. Dobrodošli tudi vsi, ki ste ga kupili že prej, pa imate vprašanja ali pa še sami niste zbrali poguma, da bi šli skozenj. 🙂

Kdor želi, se tako lahko pridruži v torek, 19.10.2023 od 18h-20h, kjer bom najprej odgovorila na vaša vprašanja, predstavila potem tečaja, potem pa bo šel vsak samostojno skozi svoj tečaj preko računalnika doma, obenem pa bom jaz online na Zoomu in se vmes kadarkoli lahko obrnete k meni, če se vam kje zatakne oz. potrebujete dodatno podporo.

Kako bo vse skupaj potekalo:

 • Vnaprej kupite dostop do online tečaja “Premagaj svoj strah” in idealno je, da poslušate vsaj teoretični del pred srečanjem (lahko pa greste seveda tudi skozi celoten program).
 • Ob prijavi v obrazcu spodaj pod opombe napišete ali bi se želeli udeležiti tudi online Zoom srečanja ali ne. V kolikor da, na email dobite link do srečanja.
 • V četrtek, 19.10.2023 ob 18h se dobimo na Zoomu, kjer najprej odgovorim na vsa vaša vprašanja (kdor se težko odpre in kaj vpraša v skupini, mi lahko pošlje vprašanja tudi prej na email in jih odgovorim na srečanju anonimno).
 • Po tem, gre vsak sam (izklopite kamere) skozi proces posnet na online tečaju. V katerem koli trenutku, bi morda ne znali naprej, se lahko javite v Zoom, kjer vas čakam jaz v živo za pomoč in usmeritev naprej.
 • Po tem, ko zaključite s procesom preseganja strahu, se lahko ponovno vključite v skupino, kjer podelimo izkušnjo/vtise.
 • Po dveh urah srečanja zaključimo prenos, vam pa ostane dostop do online tečaja skozi katerega ste sedaj prebili led in se vanj lahko kadarkoli vrnete. 🙂

Zoom srečanje je všteto v ceno, dodatno plačilo ni potrebno.

Vsi, ki ste se že prijavili v online tečaj in ga zakupili že prej, pa se na srečanje lahko prijavite preko emaila: anita@osebni-razvoj.si. 🙂

Premagajmo strahove skupaj. Niso vredni vaše življenje energije. 🙂

 

 

Udeleženci o tečajih

Online tečaj “Premagaj svoj strah”, Sonja
Zasnovo delavnice in vaše vodenje lahko samo pohvalim! Res premišljeno, jedrnato in funkcionalno. In z veliko človeške naklonjenosti.
Že ob koncu prve serije 7 korakov, ki sem jo izvedla sama pred delavnico, se je zgodil preboj! Nisem mogla verjeti! Strah je izginil, poniknil, se raztopil. Ni ga bilo več!
Enako se je zgodilo na skupinski delavnici preko Zooma, ko sem delala z drugim čustvom, ki sem ga postavila na soočenje. Namesto njega pa njegovo nasprotje. Res dobro! Veliko olajšanje in zadovoljstvo!
Moram priznati, da sem bila za ta postopek zelo motivirana.
Najpomembnejši pa je bil preboj v realnem življenju!! Upala sem si odpreti usta, ker me ni več vezal strah. Kakšno notranje zadovoljstvo! Pravzaprav zmaga nad svojo prejšnjo prestrašeno različico. 🙂
Zdaj pridno vadim in navajam telo na nove občutke. Vem, da bo še trajalo, ampak je vredno vsake minute vztrajanja v novem stanju.
Hvala še enkrat iz srca!
Z lepimi pozdravi in željo, da bi še naprej pomagali čim večjemu številu ljudi!
Sonja Čokl
On-line tečaj Premagaj svoj strah, Alenka

Pri Aniti sem se udeležila že več tečajev in delavnic v živo. Morda bi bila pred časom še nekoliko zadržana do spletnega tečaja, saj sem vedno dajala prednost živemu stiku, v trenutnih koronskih časih pa se je izkazalo, da tovrstna oblika prinaša tudi veliko prednosti. Tečaj »Premagaj svoj strah«, ki je odlično sestavljen, nas po korakih zelo natančno vodi čez različne ovire in vzorce. Tako se lahko zelo poglobljene soočamo s svojimi strahovi, jih presežemo in zaživimo v objemu varnosti. In poleg tega je tovrstna tehnika vedno na voljo. Zdi se, kot da bi lahko imela z Anito individualne terapije vsakokrat, ko si jih zaželim.

Močno hvala!

Alenka

 

On-line tečaj Premagaj strah, Sara

On Line tečaj »Premagaj svoj strah« ni samo tečaj, ampak je pomanjšana Anita v digitalni obliki, ki jo imaš lahko ob sebi vedno, ko jo potrebuješ 😊.

Namreč, poleg tega, da te z jasnimi navodili in lepo vodeno tehniko, kot samo Anita zna, popelje skozi proces premagovanja strahu, lahko to ponoviš še neštetokrat, vse dokler ne olupiš vseh plasti strahu, ki se te kot čebulni olupki nezavedno oklepajo. In to še ni vse! Tečaj je tako lepo zasnovan, da ga lahko uporabiš še za vsa ostala čustva, ki te mučijo in ti tako pomaga, da lahko v svojem tempu počasi odstraniš vse, kar preprečuje tvoji notranjosti, da bi zažarela v vsej svoji polnosti.

Hvala Anita!

Sara Čotar,

Pasja šola Mi2, www.pasjasolami2.com

On- line tečaj Premagaj strah, Suzana

Končno sem šla skozi celotno delavnico Premagaj svoj strah 🙂 Pravim končno, ker sem opazila, da sem se je mogoče tudi malo izogibala, iskala izgovore, zakaj nimam dovolj časa, moram prej naredit to in ono, moram imeti res popoln mir… Bla bla bla in na koncu sem ugotovila, da sem se je bala, strah me je bilo, da mi ne bo šlo, da ne bo delovalo, da ne bom dobila nobenega odgovora, rešitve, da si ne bom upala govoriti na glas..
Zdaj ko sem skozi, pa priznam, da se počutim kot druga oseba 🙂 Izkušnja je bila res neverjetna, govorila sem, se jokala, spravila iz sebe ogromno čustev in se na koncu spoprijateljila s svojim strahom, dogovorila sva se, da ostane z mano, ampak bolj kot motivacija, kot brca v rit, da me spravi naprej v življenju. 😀 Suzana.