TA TEČAJ JE ŽE MIMO
Akcija!

Delavnica Jasne komunikacije v Ljubljani

Začetek
21. marca, 2020 10:00
Konec
22. marca, 2020 18:00

160 144

Šifra: 12 Kategorija:

8 na zalogi

Prosta mesta

TA TEČAJ JE ŽE MIMO

2 prijavljeni

O TEČAJU

Nova delavnica Jasne komunikacije = nova priložnost da gremo v stik s sabo in nato z drugimi na bolj pristni, iskreni in poglobljeni ravni.

Da najdemo mir sami v sebi ter se naučimo vanj vračati, namesto, da ga hočemo od zunaj.
Najdemo sprejemanje sebe in se znati podpreti v situacijah, ko divjajo čustva ali um.
Da uspemo sebe in druge videti le kot ljudi, brez naše agendo njih ter vzpostaviti razumevanje onstran naših filmov, šele tam se namreč lahko zares zgodi.

 

Poleg vsega naštetega pri opisu delavnice zgoraj v meniju, dobite tudi podporno in varno okolje v katerem ste sprejeti takšni kot ste in takšni kot pridete.
Moj namen in želja vas je nežno podpreti na vaši poti osebno duhovnega razvoja, zato delavnica ni razdiralna, temveč sočutna.

Elemente jasne in srčne komunikacije živimo že na sami delavnici, ne le govorimo o njih.

Odprete se toliko kot sami izberete, podelite s skupino toliko, kot se sami odločite. Svobodna volja in integriteta je vedno spoštovana.

 

 

Če si želite torej konkretnih tehnik za obvladovanje čustev in grajenja sočutnega odnosa do sebe in drugih, toplo vabljeni. 🙂

 

Cena za dvodnevno delavnico je 160 eur.

10% popust priznam za vse zgodnje prijave do 5.3.2020.

Ne glede na čas prijave pa imate 10% popust tudi vsi, ki ste pri meni opravljali katerikoli drugi tečaj.

10% popust imajo tudi vsi študentje/upokojenci in starši samohranilci

15% pa vam pripada, če pridete na delavnico kot par (zakonski ali izven zakonski)

Če si srčno želite udeležbe in vam cena predstavlja izziv, sporočite in se dogovorimo za ind. obroke odplačevanja, kateri bi vam ustrezali.

 

Za vsa morebitna vprašanja in prijave sem dosegljiva na kontaktih na strani ter številki: 031 870 474.

 

Število udeležencev je zaradi kvalitete izvedbe omejeno (na 10-12).

Prijave zbiram do zapolnitve mest in mesto vam zagotovi šele plačilo prijavnine, ki znaša 70 eur. Vse podatke za plačilo prijavnine dobite na email ob oddani prijavi oz. jih imate tukaj:  TRR št. SI56 6100 0001 0693 724, Delavska Hranilnica, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: Jasna komunikacija in vaše ime (ali preko poštne nakaznice). Ne uporabljam sklica, zato lahko dam napišete kar SI00 00000.

Prijavnina se ne vrača, razen v primeru, da delavnica odpade. V kolikor se je iz kakršnih koli razlogov ne bi mogli udeležiti, vam plačana prijavnina ostane za drugi termin in celo kakšen drug tečaj iz moje ponudbe.

 

Verjamem, da se bomo imeli tudi tokrat lepo in šli domov odprtih src in nasmejanih obrazov, kar je zame vedno vredno vsega truda in časa. 🙂