Poučevanje Reikija poteka v več stopnjah. Namen razdeljenosti na več tečajev je lažje osvajanje znanja in postopno odpiranje na vedno večje količine pozitivne energije. Naša telesa (fizično telo, mentalno telo, čustveno telo, intuitivno) se tako čistijo postopoma, s čimer je napredovanje prijetnejše.

Moj način poučevanja je prizemljen in usmerjen v reševanje vsakdanjih težav ter temelji na enakovrednih odnosih (brez igranja ego igric “Mojstra”).

Ker mi je pomemben pristen odnos s slušatelji je število vedno omejeno na največ 12 (ponavadi pa je le redko več kot 8 udeležencev).

Vsak tečaj poteka v sproščenem in odprtem vzdušju. Vsi tečaji so enodnevni, ker vzpodbujam samostojnost tečajnikov ter zanašanje nase. Omenjeni čas omogoča pridobitev vseh potrebnih informacij za delo.
Za morebitna vprašanja in druge informacije, ki se velikokrat rodijo šele ob izvajanju doma, pa sem tečajnikom vedno dosegljiva tudi po tečajih. Po tečaju vsake stopnje udeleženci prejmejo tudi certifikat o opravljeni stopnji.

V kolikor težko najdete ustrezen termin, obstaja tudi možnost individualnih tečajev.

Ponovne iniciacije v iste stopnje (torej re-iniciacije) izvajam BREZPLAČNO.

Reiki tečaj 1. stopnje

Reiki tečaj 2. stopnje

Reiki tečaj 3. in 4. stopnje

Imara Reiki tečaj