Kratke delavnice – Iz uma v srce

Le cca 25 cm loči um od srca in hkrati je med njima toliko razlike.
Če iz uma vem, se iz srca zavedam.
Če iz uma poznam, iz srca doživljam.
Če me v umu premetava, je v srcu pristan.

 

Nekaterim je uspelo, da ste preživeli otroštvo in življenje do tega trenutka brez, da bi kdaj izgubili sebe – zato veste, kako je čutiti sebe, kako pristno doživljati čustva in jih obvladovati, kako v telesu čutiti stabilnost, spoštovanje, varnost, kako se je nasloniti nazaj nase in tam čutiti svojo samozavest… Drugi smo tekom življenja žal to izgubili in je ena izmed naših življenjskih lekcij morda tudi ta, da se ponovno najdemo.

Izgubili smo se v sodbah sebe in drugih, v analizah, v negotovosti, v začaranih krogih besed, ki nam jih narekuje um, kateri nas vedno znova pelje samo še en krog, nikoli pa zares nazaj v srce, v našo globino.

Sama sedaj vem, kako je biti na obeh polih, saj sem v zadnjih 7-ih letih prehodila pot iz uma do srca tolikokrat, da se je v srcu ustvarilo široko bivališče in od takrat je tudi moje življenje bistveno drugače- bolj umirjeno, kvalitetno, zavedno.

Zato, če se izgubljate v masah uma in trošite za to veliko vaše dragocene življenjske energije, vas srčno vabim, da to energijo raje porabite za pot nazaj v globino, namesto samo v širino.
Nazaj v doživljanje, v čustva in skozi njih v svoj potencial, namesto vedno znova v razmišljanje in analiziranje, saj um energijo le troši, srce (Zavest) jo pa generira. 🙂

 

Delavnica Iz uma v srce je kratka delavnica, ki vas nauči tehnike,  kako priti iz misli in izgubljanja v njih do stika s sabo na nivoju občutkov in še več- kako priti skozi občutke v stik s sabo na nivoju, kjer smo že vsi v redu (s svojim potencialom), le izgubili smo stik s tem delom sebe.

Na delavnici se učimo:

  • kako umiriti um, ki šviga sem ter tja
  • kako se začeti povezovati s sabo na nivoju, kjer mir že je
  • kako se znati obrniti vase namesto samo navzven in delovati iz svojega ritma (ne tega, ki nam ga narekuje zunanji svet, kateri je za marsikoga prehiter)
  • kako se povezovati z delom sebe, ki je že potencial sam po sebi.

 

Delavnica traja 4 ure, včasih je izvedena v živo, včasih v online izvedbi.

 

Če bi se tudi ti rad/a začela umirjati v sebi, graditi notranjo hrbtenico in stik, vabljen/a na delavnico Iz uma v srce.