TA TEČAJ JE ŽE MIMO
Akcija!

Kratka delavnica “Iz uma v srce” v Sežani

Začetek
14. marca, 2020 14:00
Konec
14. marca, 2020 17:30

45 38

12 na zalogi

Prosta mesta

TA TEČAJ JE ŽE MIMO

0 prijavljeni

O TEČAJU

Če ste že velikokrat slišali, da je dobro iti iz uma v srce, pa vam nihče ni povedal kako.

Če se hitro zapletete v misli in analize, ne prepoznate pa kaj čutite v določeni situaciji, ali vam je to, kar se dogaja sploh prav zares “ok” na globlji ravni…

Če imate občutek, da ne poznate sebe in se ne znate umiriti, ustaviti, poglobiti vase…

Potem vas resnično lahko razumem, saj sem imela tako »močan« um tudi sama. Sprva nisem niti opazila, da mi narekuje življenje iz vzorcev in zunaj pobranih pravil, ki gredo kontra mojemu srcu. Ko sem to prepoznala, sem se začela proti njemu boriti in več ali manj izgubljala bitke, saj s tem še vedno vlagala vanj in njegove (umske) zgodbe.

Prepoznala sem, da je rešitev v sprejemanju in poznavanju sebe, vendar brez konkretne tehnike ne bi uspela, saj je »vedeti« premalo za resnične spremembe v življenju. Potrebovala sem ZAvedanje, to pa sem lahko pridobivala samo skozi konkretno prakso konkretnega orodja.

 

Za vse, ki bi se radi naučili orodja sem oblikovala to kratko delavnico, ki je dostopna in strnjena.

V štirih urah bomo spoznali:

  • Kako »hendlati« misli
  • Kako prepoznati kaj čutimo
  • Kako se povezati s telesom
  • Kako spoznavati sebe kot potencial
  • kako priti iz misli v čustva in s tem telo ter še globlje v to, kar prav zares smo.

In s tem prinašati v življenje več miru, več stika s sabo, več sprejemanja in ljubezni do sebe. Posledično se sčasoma ponavadi malo umiri življenje in poglobijo odnosi, v kolikor tako izberemo.

 

Delavnica je skupinska, vendar vodena tako, da se vsak uči na svojem primeru (in podeli v skupino le tisto, kar sam izbere), ker mi je pomembno, da se vsak udeleženec lahko počuti varen, slišan in sprejet.

Omogoča učenje tehnike, katero je za resnične rezultate potrebno izvajati naprej doma (čarobne palčke za resničen osebno duhovni razvoj namreč ne obstajajo… oz. jih vsaj jaz ne poznam.)

 

Delavnica bo potekala v soboto, 14.3.2020 od 14.00 do 17.30  v poslovnem prostoru na Partizanski 107 a.

 

Cena delavnice je 45 eur.

Za zgodnje prijave do 8.3.2020 odobrim 15% popust (torej 38, 25 eur).

 

15% popust za vse študente, upokojence in starše samohranilce ter vse, ki pridete v paru (zakonskem, izven zakonskem, starševskem (pridete s svojimi starši ali otroci), prijateljskem).

Število oseb je zaradi kvalitete izvedbe omejeno na 15.

 

Prijave veljajo z nakazilom na TRR:SI56 6100 0001 0693 724 (Delavska Hranilnica) ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: Kratka delavnica in vaše ime. Kupnina se ne vrača, vam pa zagotavlja prosto mesto na delavnici. V primeru, da se delavnice ne bi mogli udeležiti zaradi višje sile, vam kupnina ostane za drugi termin (ali drugo delavnico).

 

Pristop učim tudi kot del dvodnevne delavnice Jasne komunikacije in nanj je prišlo že veliko pozitivnih povratnih informacij. Veselim se ga predajati tudi v ti krajši in lažje dostopni obliki. 🙂

 

Srčno vabljeni, če tako začutite.

 

Anita