Kundalini Reiki tečaji

Kundalini Reiki tečaji

Kundalini Reiki je pristop uporabe Univerzalne energije imenovane Reiki na način, kot ga je ravil gospod Ole Gabrielson pod vodstvom svojega duhovnega Učitelja. Njegova značilnost je izrazita usmerjenost v čiščenje čaker in širjenje energetskega kanala, kar v praksi pomeni postopno rušenje vseh blokad in ovir, ki človeka na energetskem nivoju ovirajo pri nemotenem pretoku življenjske energije.

Čustvene in mentalne blokade v obliki negativnih prepričanj o sebi in svetu ter potlačena čustva puščajo neravnovesje, ki se kaže na nivoju naših energetskih centrov in onemogočajo optimalen pretok energije skozi naša telesa, to pa pogosto vpliva tudi na težave na fizičnem nivoju. Čeprav Reiki kot tak v vseh oblikah čisti vse prej omenjeno, je Kundalini pristop tisti, ki je pri tem še bolj usmerjen in učinkovit.
Ne glede na vse pa je čiščenje kljub vsemu počasno in nežno, saj gre še vedno za Reiki  in ga tako ne gre mešati z drugimi tehnikami s podobnim (Kundalini) imenom.

Kundalini Reiki je namenjen tistim, ki so že opravilil 3. stopnje Usui sistema Reikija in bi želeli več intenzivnosti ter odprtosti ter hitrejše doseganje rezultatov.


Pristop je sestavljen iz treh stopenj in dveh ojačitev, zato tudi čiščenje in odpiranje poteka postopno in varno.

Kaj Kundalini Reiki prinaša:
-    Intenzivnejšo moč energije (iniciacija se izvede do korenske čakre, ne zgolj do srčne, kot pri Usui sistemu)
-    enostaven in hiter pristop (Kundalini Reiki se vedno dela samo nekaj minut in je brez simbolov)
-    nove možnosti uporabe te energije
-    močnejši  pretok energije in hitrejše rezultate.Kundalini Reiki se večinoma opravlja kot iniciacije na daljavo, obstaja pa tudi možnost iniciacije in deljenja potrebnih informacij na individualni ravni v živo ali na občasnih Kundalini kratkih skupinskih tečajih, katerih termini so objavljeni sproti.

 

TRENUTNO RAZPISANI termini  Kundalini REIKI iniciacij v živo

 

 - Nedelja, 25.3.2018 pa Kundalini Reiki 1. stopnje v Mariboru (Bio Holistika, Pekrska ulica 33). Tečaj bo potekal od 17.30h do okvirno 20.30h. Prijave zbiram najkasneje do 12.3.2018. Na tečaj se lahko prijavite preko emaila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 031 870 474.

 

 - Četrtek, 17.5.2018 pa Kundalini Reiki 1. stopnje v Ljubljani (LILA center, Kogovškova 12). Tečaj bo potekal od 17.30h do okvirno 20.30h. Prijave zbiram najkasneje do 16.5.2018. Na tečaj se lahko prijavite preko emaila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 031 870 474.

 

Na srečanju dobite priročnik v slovenskem jeziku. Napotki za delo z iniciacijo v živo trajajo okvirno dve uri.

Cena iniciacije v Kundalini Reiki 1 z napotki je 70 eur.

 Možnost iniciacij na daljavo v katerikoli stopnjo na daljavo kadarkoli (zajema priročnik in konzultacijo po telefonu ali skypu).

 

 

Za več informacij o vsebini samih stopenj ali Kundalini Reikiju nasploh, pišite na kontakt tukaj>>


Cene posameznih stopenj imate tukaj>>

Novo

lanki-75613403KO SI PRI 35-IH UTRUJEN OD (ne) ŽIVLJENJA!   Preveč običajno je postalo, da so ljudje izgoreli. Da...
lankiV aprilski reviji ZDRAVJE  si lahko preberete obširen članek o Reikiju, njegovemu delovanju, etiki,...
dogodki-in-novice  Možnost nakupa DARILNIH BONOV Če bi radi podarili darilo, ki se ne poje, ne oveni, se ne pokvari,...
Prijava na brezplačni e-vodnik


Captcha plugin 2+ for Joomla from Outsource Online