Reiki srečanja

Reiki srečanja

Reiki srečanje je srečanje, ki je namenjeno ohranjanju stika s tehniko Reikija, poglabljanju izkušenj in načinov dela z Reikijem ter druženju z podobnomislečimi in izmenjava izkušenj. Srečanja potekajo vsak drugi mesec in so zasnovana tako, da so primerna za Reikiste vseh stopenj (od prve do četrte in naprej). Vabljeni tudi tisti, ki ste tečaje Reikija opravili drugje.


Reiki srečanja potekajo v Ljubljani,  Mariboru in občasno Sežani!

 

 

Konec poletja že začnemo z Reiki srečanji, zato vabljeni, da se nam pridružite:

 

- v Ljubljani v čet. 23.8.2018 od 18h-21h na že znani lokaciji (LILA center, Kogovškova 12). in v pon. 27.8.2018 ob 18h-21h v Sežani (Partizanska 107 a).

Na obeh srečanjih bomo izvajali skupinski Reiki tretma, kjer boste imeli možnost doživeti prejemanje energije od 4 oseb naenkrat.

Zatem pa bomo razširili svoja znanja na temo Subtilnih bitij (Nadnageli, Boginje, Bogovi, Mojstri Modrosti,...). Govorili bomo o tem kdo in kaj so, kako lahko vzpostavimo stik z Njimi, na kaj paziti in podobno. Temo srečanje smo enkrat že izvedli in jo sedaj zaradi interesa ponavljamo.

Zanimivo bo. :)

 

Zainteresirane za udeležbo na srečanjih prosim, da se na srečanje prijavijo, saj je zaradi prostorske omejenosti tudi število mest omejeno. Prošnja za prispevek za srečanje je 10 eur (za pokrivanje stroškov). Srečanje bo praktične in sproščene narave. 

 

Srčno vabljeni na obe srečanji. :)

 

Na srečanje se prosim prijavite tukaj>>
Ali  preko kontaktov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oz.  031 870 474.

 

Anita

 

 

Novo

lanki-75613403KO SI PRI 35-IH UTRUJEN OD (ne) ŽIVLJENJA!   Preveč običajno je postalo, da so ljudje izgoreli. Da...
lankiV aprilski reviji ZDRAVJE  si lahko preberete obširen članek o Reikiju, njegovemu delovanju, etiki,...
dogodki-in-novice  Možnost nakupa DARILNIH BONOV Če bi radi podarili darilo, ki se ne poje, ne oveni, se ne pokvari,...
Prijava na brezplačni e-vodnik


Captcha plugin 2+ for Joomla from Outsource Online