Reiki srečanja

Reiki srečanje je srečanje, ki je namenjeno ohranjanju stika s tehniko Reikija, poglabljanju izkušenj in načinov dela z Reikijem ter druženju z podobnomislečimi in izmenjava izkušenj. Srečanja potekajo vsak drugi mesec in so zasnovana tako, da so primerna za Reikiste vseh stopenj (od prve do četrte in naprej). Vabljeni tudi tisti, ki ste tečaje Reikija opravili drugje.


Reiki srečanja potekajo v Ljubljani,  Mariboru in občasno Sežani!

 

 

Mesec maj prinaša pred poletjem še dve srečanji Reikistov in sicer:

 

- v Sežani v čet. 24.5.2018 od 18h-21h. Poleg že ustaljenih vsebin (reiki praksa, meditacija, izmenjava izkušenj...) bo tokratna tema Reiki v vsakdanjem življenju. Deljenje idej, za kaj vse ga uporabljate in za kaj vse bi ga morda laho še, kako predstaviti Reiki, kako se se soočati z ljudmi, ki jim ni blizu in vsa podobna vprašanja.

 

- V Ljubljani pa se dobimo četrtek za tem in sicer 31.5.2018 kjer bomo poleg ustaljenih vsebin tokrat gostili Nino Berovič, študentko ajurvede in jyotiša, ki nam bo objasnila in razjasnila vse osnove Ajurvede.

Nina pravi: "Ayurveda je v prvi vrsti Modrost o življenju. Od človeka terja nenehno iskanje ravnotežja med dejavniki znotraj ter zunaj sebe, v povračilo pa nas nauči živeti v skladu s svojimi potenciali ter nam pomaga krepiti naše šibkosti na vseh področjih življenja. Vsak človek je za Ayurvedo zgodba zase, ayurvedski pristop k zdravljenju pa je v prvi vrsti usmerjen v odpravljanje vzroka in ne zdravljenje bolezni same. Vzroki za bolezni, po razumevanju Ayurvede, vedno ležijo v neravnovesju treh sil (vate, pitte in kaphe), v Ayurvedi imenovanih "doše". Če poznamo njihove lastnosti in jih povežemo z njihovim delovanjem v in izven nas, si lahko sami v veliki meri pomagamo pri ohranjanju lastnega unikatnega ravnovesja. Na predstavitvi bom pojasnila pomen in delovanje osnovnih delov Ayurvede in predlagala nekaj praktičnih nasvetov k bolj uravnoteženemu načinu življenja."

 

Zainteresirane za udeležbo na srečanjih prosim, da se na srečanje prijavijo, saj je zaradi prostorske omejenosti tudi število mest omejeno. Prošnja za prispevek za srečanje je 10 eur (za pokrivanje stroškov). Srečanje bo praktične in sproščene narave. 

 

Srčno vabljeni na obe srečanji. :)

 

Na srečanje se prosim prijavite tukaj>>
Ali  preko kontaktov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oz.  031 870 474.

 

Anita

 

 

Novo

lanki-75613403KO SI PRI 35-IH UTRUJEN OD (ne) ŽIVLJENJA!   Preveč običajno je postalo, da so ljudje izgoreli. Da...
lankiV aprilski reviji ZDRAVJE  si lahko preberete obširen članek o Reikiju, njegovemu delovanju, etiki,...
dogodki-in-novice  Možnost nakupa DARILNIH BONOV Če bi radi podarili darilo, ki se ne poje, ne oveni, se ne pokvari,...
Prijava na brezplačni e-vodnik


Captcha plugin 2+ for Joomla from Outsource Online