Reiki srečanja

Reiki srečanja

Reiki srečanje je srečanje, ki je namenjeno ohranjanju stika s tehniko Reikija, poglabljanju izkušenj in načinov dela z Reikijem ter druženju z podobnomislečimi in izmenjava izkušenj. Srečanja potekajo vsak drugi mesec in so zasnovana tako, da so primerna za Reikiste vseh stopenj (od prve do četrte in naprej). Vabljeni tudi tisti, ki ste tečaje Reikija opravili drugje.


Reiki srečanja potekajo v Ljubljani,  Mariboru in občasno Sežani!

 

 

Mesec maj prinaša pred poletjem še dve srečanji Reikistov in sicer:

 

- v Sežani v pon. 18.6.2018 od 18h-21h (srečanje je preneseno iz maja, ker je takrat odpadlo). Poleg že ustaljenih vsebin (reiki praksa, meditacija, izmenjava izkušenj...) bo tokratna tema Reiki v vsakdanjem življenju. Deljenje idej, za kaj vse ga uporabljate in za kaj vse bi ga morda laho še, kako predstaviti Reiki, kako se se soočati z ljudmi, ki jim ni blizu in vsa podobna vprašanja.

 

- V Ljubljani pa se dobimo v čet.14.6.2018 (18-21h) in sicer tokrat na srečanju Enotnega polja

 Na srečanju bomo izvajali vodeno meditacijo stika z Enotnim poljem, odgovorili na vse zagate in vprašanja, ponovili delo z vzorci in poskušali preko Enotnega polja vzpostavljati stik s subtilnimi bitji.

 

Zainteresirane za udeležbo na srečanjih prosim, da se na srečanje prijavijo, saj je zaradi prostorske omejenosti tudi število mest omejeno. Prošnja za prispevek za srečanje je 10 eur (za pokrivanje stroškov). Srečanje bo praktične in sproščene narave. 

 

Srčno vabljeni na obe srečanji. :)

 

Na srečanje se prosim prijavite tukaj>>
Ali  preko kontaktov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oz.  031 870 474.

 

Anita

 

 

Novo

lanki-75613403KO SI PRI 35-IH UTRUJEN OD (ne) ŽIVLJENJA!   Preveč običajno je postalo, da so ljudje izgoreli. Da...
lankiV aprilski reviji ZDRAVJE  si lahko preberete obširen članek o Reikiju, njegovemu delovanju, etiki,...
dogodki-in-novice  Možnost nakupa DARILNIH BONOV Če bi radi podarili darilo, ki se ne poje, ne oveni, se ne pokvari,...
Prijava na brezplačni e-vodnik


Captcha plugin 2+ for Joomla from Outsource Online