Drugi Reiki Oddih

Drugi Reiki Oddih!

Druženje podobno mislečih, nova poznanstva, sveža znanja, mir narave, čas zase in oddih od vsakdana.

 

Vabljeni na DRUGI  REIKI ODDIH, ki se bo odvijal  31.11 in 1.12 in 2.12.2018 na Debelem Rtiču v Depandansi  Bor. Družili se bomo od petka popoldne (17h) pa do nedelje (17h).

 

Dogodek vodiva Reiki mojstra in učitelja Anita Gomezel in Edmond Cigale.

 

In kaj bomo počeli tokrat?

 - Globje spoznali strukturo teles (fizis, astral, eter, mental)

- Raziskovali kaj vse blokira pretok Reikija

- se naučili kako izboljšati učinkovitost Reikija in napredka v življenju

- spoznali tipe karme (transikarnacijske vplive in pretekla življenja)

- izvajali skupinske Reiki tretmaje

- spoznali dodatne mudre

- izvedli konkretno tehniko dela z Nadangeli

- izvajali originalne japonske tehnike in Reiki transmisijo

- Se naučili preseganja neprijetnih občutkov

- kako prepoznati globje želje

- in se povezali s svojim potencialom.

Tekom dogodka bodo potekale tudi reiniciaacije v že osvojene sisteme in stopnje Reikija.

 

Pripravljava tudi dva skupna večera- petkov bo spoznavno družabni, sobotni pa druženje na bezenu (oboje po želji oz. izbiri).

 

Dogodek je namenjen Reikistom vseh stopenj in stilov.

 

Cena za celoten oddih 240 eur. 

Zajema dva  polna  penziona, spanje v skupinskih sobah (2-3 osebe v sobi) v Depandansi Bor, prost vstop v bazenski kompleks ves čas bivanja  in seveda vsa našteta predavanja, deljenje izkušenj, podporo. 

 

Anita Gomezel: Svojo Reikijsko pot sem začela leta 2002, zase. Vodila me je naprej do poučevanja Reikija, tečaje sedaj redno izvajam že 14. leto. Pri svojem delu združujem znanja iz različnih področij in predvsem izhajam iz osebnih izkušenj. Za sabo imam že več kot 600 Reiki tečajev različnih stopenj in stilov.

V veselje mi je, ko ljudje z Reikijem dosežejo konkretne izboljšave, tudi spremenijo življenje. Moj stil poučevanja temelji na enakovrednosti, sproščenosti, prizemljenosti in uporabnosti v vsakdanjem življenju. Reiki oddiha se iskreno veselim- tako stika z vsemi vami, skupne energije, sproščenosti narave, kot novih priložnosti za osebni razvoj.

 

 

Edmond Cigale, na kratko o meni: imam ogromno izkušenj na področju izvajanja in poučevanja Reikija. Usui Shiki Ryohu Reiki mojster in učitelj sem postal daljnega leta 1993 in prva tri leta izvajal Reiki tehnike na sebi vsaj po uro in pol na dan; do sedaj sem na daljavo in v živo iniciiral v različne Reiki stile krepko preko tisoč oseb.

Zelo rad delim svoje znanje in izkušnje z vsemi, ki so odprti na moj način poučevanja. Le-ta je sproščen in na trenutke zabaven, pa tudi zelo konkreten in prizemljen z glavnim poudarkom na napredku v vsakdanjem življenju. 

Glede na izrazito pozitiven odziv na naš Prvi Reiki Oddih se res veselim vaše družbe in skupnega popotovanja po poteh napredka na tokratnem Oddihu!

 

 

Prijave:

Na dogodek se lahko prijavite preko emaila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali tel. 031 870 474.

Prijave zbirava do zapolnitve mest oz. najkasneje do 15.11.2018, ko potrebujeva oddati končno število hotelu.

Prijave so veljavne s plačilom prijavnine 90 eur na TRR št. SI56 6100 0001 0693 724, Delavska Hranilnica, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: 2. Reiki Oddih  (ali preko poštne nakaznice).  

 

Prijavljeni boste vnaprej dobili urnik vseh vsebin, katerih udeležba je seveda prostovoljna. 

Depandansa Bor se nahaja v zeleni  in mirni okolici Mladinskega zdravilišča in letovišča Debeli rtič in je od plaže  oddaljena le 2 minuti hoje.

Več o nastanitvi tudi tukaj: https://www.booking.com/hotel/si/bor.sl.html

 

Pristen stik, dobra volja, spontanost, prizemljenost in praktična znanja so nekaj, kar ceniva. Dobrodošli v najino družbo. :)